Personal Training

Weer bewegen, meer bewegen

Jij, mooie vrouw, altijd bezig en actief.

Bij jou zit er 48 uur in een dag in plaats van 24, niks is jou teveel! Je werkt, bent er voor de kinderen en staat dag en nacht voor anderen klaar.

Tot het moment dat het allemaal niet meer zo makkelijk gaat en vanzelfsprekend is … je batterij raakt leeg en laadt niet meer goed op. Het lukt je steeds minder om alle ballen in de lucht te houden. Voor de dag om is, is je energie tot onder het nulpunt gedaald. Je slaapt slecht en de volgende ochtend moet je jezelf je bed uit slepen. Sporten heb je al tijden niet meer gedaan en even tijd voor jezelf is ver te zoeken.

Jij en je gezondheid op nummer één.

Er moet wat veranderen. Je zou pas op de plaats moeten maken, wat vaker nee zeggen, beter voor jezelf zorgen. Me-time inplannen, weer gaan bewegen en op tijd naar bed. Maar hoe?! Het is steeds zoeken naar de balans tussen ontspanning en inspanning. Je weet hoe belangrijk bewegen voor je is om die balans terug te vinden, maar vindt het lastig om te beginnen. Je wilt je conditie verbeteren, zodat je minder snel vermoeid bent, maar bent bang een grens over te gaan. Je kijkt ernaar uit je lijf sterker te maken zodat je weer meer aankan, maar wilt echt niet meer de sportschool in.

Jouw lichaam, jouw doelen, jouw tempo

Het is tijd om de vicieuze cirkel te doorbreken, gedoseerd weer gaan opbouwen en werken aan je conditie, ontspanning en zelfvertrouwen. Je bent er aan toe om die stap te zetten! En dat doe jij het liefst buiten, in de natuur, waar frisse lucht is en waar je van je af kunt kijken. Niet in een sportschool. Je wilt (nog) niet in een groep bewegen, eerst zelf… één op één met de juiste begeleiding, op jouw tempo. Eerst opbouwen, en weer geloven dat je het kunt.

VEEL MEER ENERGIE

Stralend fit in 90 dagen

Ben jij eraan toe om de draad weer voorzichtig op te pakken en weer te gaan bewegen? Wordt het tijd de negatieve spiraal doorbreken? Jij weet dat er wat moet veranderen en wilt dat meer dan ooit.

Zet nu jezelf op de eerste plek bij het werken aan een gezonde en stralende jij. Voor jou betekent dat weer bewegen, want jij weet hoe belangrijk dat is voor jou!

Bewegen doe je voor je gezondheid, niet voor prestatie. We gaan jou en je lichaam (weer) laten wennen aan inspanning. Jouw lijf bepaalt het tempo, je wilt overbelasting voorkomen, daarom is het heel belangrijk om te luisteren naar de signalen van je lijf. We gaan het niet uitputten, maar opbouwen.

Gericht op jouw specifieke wensen zal de persoonlijke coaching zo worden ingevuld dat je aan jouw persoonlijke doelen werkt. Iedere week weer een stapje op de weg naar een stralende jij!

Personal coaching

Wat het op het oog ‘slechts’ een fysieke training lijkt, heeft veel meer effect dan je alleen maar fitter voelen. Het werkt door in je hele dagelijks leven op zowel fysiek als mentaal vlak. Minder lichamelijke klachten en zonder hijgen de trap op. Maar ook meer zelfvertrouwen en beter je grenzen kunnen aangeven. Dit straal je uit. Je loopt rechtop, je lacht, je straalt!

Dit vraagt om een investering; in tijd, in geld, in inzet, in jezelf! In 90 dagen werk je toe naar een vaste beweegroutine, werk je toe naar de zelfzekere jij. 90 dagen lang loop ik met je mee om die verandering van dichtbij mee te maken.

279,- per maand – Wat is inbegrepen:

  • Uitgebreide intake
  • 13 weken lang, íedere week personal coaching
  • Persoonlijk trainingsschema
  • Deelname aan groepstrainingen
  • Persoonlijk voedingsschema (indien gewenst)

Liever met z’n tweeën? 199,- per maand

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

Céline

“Dat ik een afspraak heb staan met Ellen helpt mij om ook echt te gaan. Als ik het alleen zou moeten doen, zou het niet gebeuren. En de aanmoediging tijdens de personal training maakt dat ik nog net wat langer door kan gaan. Ik ben 4 weken bezig en krijg al reacties dat ik er beter uitzie!”

Ans Haverkamp

“Ik wil weer mountainbiken, het is 15 jaar geleden dat ik dat voor het laatst heb gedaan. Dat ga ik gedoseerd en onder begeleiding opbouwen. Ellen helpt mij daarbij en ik vind het heerlijk! Ze is een topcoach”

Maria

“Ik ben zo lekker bezig en ik voel me echt beter. Ik wandel iedere dag, soms wel 30.000 stappen. Het lukt me steeds beter om naar mijn lichaam te luisteren en af en toe voor mezelf te kiezen.”

Bewegen maakt je weerbaarder, sterker en positiever

Sporten is goed voor hart en bloedvaten. De verhoogde hartslag en ademhaling bevorderen een spoedig herstel. Bewegen zorgt voor positieve gevoelens die je dag weer wat kleuren. De rol die de buitenlucht hierin speelt? Het rustgevende karakter van de natuur geeft een extra dimensie aan herstel door beweging.

Je gaat zoveel mogelijk trainen met eigen lichaamsgewicht en soms maken we gebruik van gewichten of ander oefenmateriaal. Het voordeel van deze manieren van trainen is dat je ook een beroep doet op je coördinatie en balans, waardoor je lichaam snel sterker wordt.

Zoals genoemd vinden de trainingen plaats in de buitenlucht. En dan kan het een keer regenen. Mocht het gevaarlijk zijn om buiten te trainen i.v.m. onweer of gladheid? Dan zoeken we een andere locatie of verzetten we de training.

De personal coaching kan ook op de door jou gewenste locatie plaatsvinden, bijvoorbeeld bij jou thuis. Buiten Nunspeet worden reiskosten gerekend. De prijs voor een losse sessie personal coaching bedraagt 75,-.

Locatie

Nunspeet en omgeving

Telefoonnummer

06 38 31 09 00

E-mailadres

info@be-leefstijl.nl